Een heerlijke bijzondere honinglikeur

VANMEIJ classic

Als een variatie op de kir royale, is hier de klassieke en meest gebruikte manier om likeur VANMEIJ te mixen.

Wat heb je nodig?

  • Jigger of maatbekertje 
  • Stirrer of lange lepel
  • Cocktail glas
  • 20ML Crème de cassis
  • 50ML VANMEIJ
  • Prosecco
  • Crushed ice 

Garnering

  • Aardbeien
  • Munt
  • Granaatappel pitjes

Recept VANMEIJ classic

  1. Doe een deel van het crushed ice in je cocktail glas. Draai met het glas totdat er een laagje condens op het glas zit. Schud hierna het ijs weg.
  2. Vul het glas met het overige ijs. Doe hier de Crème de cassis, VANMEIJ en de prosecco bij. Roer vervolgens het geheel met de stirrer.
  3. Nu kan je de cocktail garneren hoe jij hem zelf mooi vindt. Op de foto heb ik munt, granaatappel en aardbeien gebruikt maar laat vooral je creativiteit gaan.
  4. Genieten van de VANMEIJ classic!

VanMeij Sour

Één van mijn favoriete cocktails met VANMEIJ is de VanMeij Sour. Dit is de perfecte combinatie tussen zoet en zuur. Laat je […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.