Het ultieme Italiaanse nagerecht met een nieuwe twist: Tiramisu VanMeij! Buon appetito!
Ingrediënten voor 3 kleine tiramisu’s:
- Slagroom – 250ml
- Honing – 2 eetlepels
- Vanille aroma – 2 theelepels
- Mascarpone – 250 gram
- Lange vingers – ongeveer 175 gram
- Likeur VANMEIJ – ongeveer 200 ml
Bereiding
- Voeg de slagroom, honing en het vanille aroma bij elkaar in een kom. Mix dit vervolgens tot een glad beslag. Laat ondertussen een deel van de lange vingers drenken in het likeur.
- Voeg de mascarpone toe bij het beslag en mix dit weer totdat alle klontjes weg zijn.
- Pak 2 kleine bakjes of glazen waar je de tiramisu in wilt serveren. Doe hier vervolgens één laag doordrenkte lange vingers in. Hierna een laag met het beslag en vervolgens weer een laag met de lange vingers. Eindig weer met een laag van het beslag. Laat dit vervolgens even rusten in de ijskast.
- Serveer de tiramisu met een leuke garnering bijvoorbeeld cacao poeder.
- Che sia buono! Laat het smaken!